Komentarji (2)

 • Pavel Bešter

  Čestitka je neokusna, ker so barve neskladne in modra obroba zastave je neprimerna. …v imenu Občine Žirovnica čestitam …( kaj je Občina ?) Spodobi se, da čestita župan v svojem imenu, kot zakoniti zastopnik . Besedilo je “flancanje”: …s katerimi ste že sicer v gospodinjstvu. …v naravo(,)pa seveda !,! pazite na socialno distanco ( ? ) Posebni namig pa meji že na fanatizem.
  Izobešanje zastav bi lahko župan uredil bolj smiselno. Zastave visijo že od 24.4. in verjetno do 4.5. 2020. Ta način označuje bolj praznični čas, ki ga ni, kot posamezne praznike. Najeti je treba izvajalca, ki bo to delo opravljal tako, kot se spodobi. Zakon sicer to dovoljuje, vendar slovesno izgleda, če se zastava izobesi na predvečer in sname zjutraj naslednji dan po prazniku. 27.4. na ZD ni visela zastava. Kako naj jih zavestno izobešamo krajani? Pred leti je tudi župan ni izobesil na ta dan.
  Pavel Bešter

  • Leopold Pogačar

   Spoštovani, pridržujemo si pravico do zavrnitve objave komentarjev, ki so neprimerni in žaljivi. Svoje mnenje lahko izrazite v drugih, tudi občinskih medijih, v kolikor bodo skladni s splošnimi normami in uredniško politiko posameznih medijev.
   lp

Vaš komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z (*).