Izvajalec del na kanalizaciji v naselju Breg, GGD Kranj, obvešča, da bo danes 12.7.2017 prekinjena dobava vode v spodnjem delu naselja Breg, zaradi nujne prevezave vodovoda in sicer  v času med 15.00 in 17.00 uro.

V bodoče bodo obvestila dana saj dan v naprej, tokrat je prišlo do izjemnega dogodka.

Prosijo za razumevanje.

Komentarji (5)

 • Marinka Zoran

  Spoštovani,
  dobava vode je bila prekinjena tudi v soboto, 8. julija, o čemer vaščani vsaj na teh straneh niso bili vnaprej obveščeni.
  Glede na to, da bodo dela na Bregu potekala še nekaj časa, bi bilo priporočljivo ažurno obveščanje tudi na teh straneh.
  Hvala za razumevanje in lepo pozdravljeni.

  • Leopold Pogačar

   Popolnoma se strinjamo z vami. Izvajalca smo že opozorili in ko bodo takšna dela planirana, da se bo prekinila dobava vode, boste obveščeni v naprej (da si lahko zagotovite vsaj nekaj zaloge) se pa je in se žal tudi bo zgodilo nepredvidljivo, tako kot v soboto (okvara, poškodba…) takrat žal v naprej ne more biti obvestila. Hvala za komentar in razumevanje.

 • Nina

  Pozdravljeni,
  dobava vode je prekinjena tudi ta trenutek se pravi 20.7 brez kakršnih koli opozoril, kljub temu da je bil ta problem ze prej izpostavljen. Prosim če to stvar uredite v imenu vseh vaščanov Brega.

  • Leopold Pogačar

   Spoštovani, prekinitev vode je bila zvečer, nekaj več kot 1 uro. V tem času se niso izvajala dela in prekinitev ni bila neposredno povezana z gradnjo kanalizacije. Ker je šlo za nanadno okvaro povezano z deli, ki jih je izvajal občan na svojem priključku vas ni bilo mogoče obvestiti v naprej, tako kot smo zapisali že v prejšnjih kometarjih, če pride do nenadne okvare vas ne moremo obveščati v naprej.

   Lep pozdrav!

 • Karmen

  Pozdravljeni.

  Berem komentarje in podane odgovore na temo dela na Bregu sem zgrožena nad tem kako se stvari odvijajo. V tem stoletju s toliko platform, ki vam omogoča javno obveščanje glede zapor, glede zapiranja vode in še bi lahko naštevala,… Žal obvestila da danes 8.8.2017 ne bo vode od 8 do 12 ure ni bilo nikjer objavljeno. Torej ura je 14:00 vode še vedno ni. Nekateri imajo svoja podjetja, ki temeljijo na dobavi oz razpoložljivosti vode. In tudi toliko niso vredni, da se jih dan pred tem obvesti (če ne drugače po telefonu) ker veste davke in prispevke je potrebno plačati kljub temu, da se izvajajo dela. Da ne govorim o zapori cest in o tem, da se ni zagotovilo nobenega obvoza, da ni parkirnih mest vse skupaj se izvaja totalno nekorektno.

  Hvala za vsa pojasnila.

  Lep pozdrav,
  Karmen

Vaš komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z (*).