Zaradi težav s prevoznostjo, ki se zaradi gradnje kanalizacije pojavljajo na obvozni cesti na Bregu, vas obveščamo, da bo jutri v sredo 13.9. in četrtek 14.9. izvajalec kanalizacije na Bregu, GGD Kranj, grediral in utrdil z drobljenim (hladnim) asfaltom obvozno cesto.  Urejanje bo potekalo v smeri proti regionalni cesti Jesenice-Lesce in ob avtocesti iz smeri Brega proti Mostam. V tem času izvajalec ne bo nadaljeval z gradnjo kanalizacije na glavni trasi v naselju Breg, da ne bo preveč moteče za občane, saj bo zaradi tega delno občasno oviran tudi promet na obvozu.

S tem bomo bolj trajno rešili problem blata in lukenj na obvozni cesti, da bo promet lažji in manj moteč.

Hvala za potrpljenje!

Leopold POGAČAR
ŽUPAN

Komentarji (2)

 • Žiga Pristov

  Spoštovani,

  Hvala lepa za ureditev obvoza.

  Naprošam Vas še za postavitev prometnih znakov za omejitev hitrosti na regionalni cesti Jesenice – Lesce skozi križišče poljske poti z regionalno cesto. Teren onemogoča hitrejši uvoz na regionalno cesto, kjer je promet zelo hiter.

  Vnaprej se lepo zahvaljujem.
  Lep pozdrav!
  Žiga Pristov

 • Franc pfajfar

  Na vnaprej napovedan sončni dansrepgtekinili gradnjo kanalizacije. Naslednje dni bo deževalo in gradnja bo o težkocena ali pa celo onemogočena. Škoda.

  Zakaj se ne odločite za asfaltiranje ceste ob avtocesti. Z tudi kasneje bi marsikdo iz spodnjega konca vaši tudi kasneje uporabil to cesto in s tem.razbremenili cesto skozi breg posebno ko se ni plocnika

Vaš komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z (*).