VABILO NA PODJETNIŠKO KAVICO     

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske vas v sklopu projekta Podjetniška kavica vljudno vabi, da se udeležite majskega sklopa delavnic z naslednjimi podjetniškimi temami:

»MINIMALNA PRAVNA UREDITEV PODJETJA IN INŠPEKCIJSKI NADZORI«.

Imate v vašem podjetju urejene statusne dokumente? Katere sklepe mora imeti  samostojni podjetnik posameznik? Je delovna dokumentacija »brez napak«? Ali se lahko plačilne liste pošiljajo po elektronski pošti? Kako je z varstvom osebnih podatkov? So vse vaše knjigovodske listine verodostojne, da ne bo težav?  To so pogosta vprašanja, kadar se najavi gradbeni, tržni, delovni ali davčni inšpektor.
Torej niste edini, ki se sprašujete, kaj vse potrebujemo, kaj moram  imeti (nujno!) in ali kdaj je lahko sprejet samo sklep direktorja, podjetnika ali pa je potrebno, da o tem odloča skupščina. Udeleženci delavnice boste prejeli pojasnila, kako morate imeti urejeno dokumentacijo podjetja, katero dokumentacijo in kako jo morate hraniti. Prikazani bodo tudi primeri. Na seminar vabimo samostojne podjetnike, lastnike in direktorje majhnih in  mikro podjetij, računovodske in finančne delavce, kadrovnike oz. vabimo tudi vse, ki vas tematika zanima.

Delavnica bo organizirana v torek, dne 23.5.2017, od 10:00 – 13:30  ure v prostorih Razvojne agencije Zgornje Gorenjske, Spodnji plavž 24e, 4270 Jesenice. Delavnico bo izvajala davčna svetovalka ga. Simona Štravs. Vljudno vabljeni!
Program  delavnice:

  • Zakonitosti poslovne dokumentacije – pravne podlage
  • Odgovornost za dokumentacijo
  • Kako določimo odgovorne osebe
  • Urejenost dokumentacije po vsebini (statusna, delovnopravna, računovodska, tehnična, komercialna, varstvo pri delu …)
  • Poslovna skrivnost
  • Kako hraniti dokumentarno gradivo?
  • Hramba dokumentacije za računovodske in davčne potrebe

»MARKETING PODJETJA: stare-dobre prakse in digitalne novosti«

Delavnica bo umestila marketing v kontekst družbenih medijev in sodobne telekomunikacijske tehnologije, osnove pa bomo črpali iz praks, ki veljajo že desetletja. Z vajami in diskusijo si bomo pogledali kako oblikovati privlačno ponudbo, pozicionirati in diferencirati naš produkt (izdelek ali storitev), optimizirati spletno stran za Google (SEO) in povezati Facebook in Twitter računa (sindikacija objav).

Delavnica bo organizirana v sredo, dne 31.5.2017, od 10:00 – 13:30  ure v prostorih Razvojne agencije Zgornje Gorenjske, Spodnji plavž 24e, 4270 Jesenice. Delavnico bo izvajal g. Blaž Branc. Vljudno vabljeni!

Udeležba je brezplačna, saj delavnice sofinancirajo občine Kranjska Gora, Jesenice, Gorje, Žirovnica, Radovljica in Bohinj. Vašo prijavo potrdite na  telefonski številki 04/581-34-13 ali po elektronski pošti: hermina.biscevic@ragor.si. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.

Vljudno vabljeni!

Zaenkrat še ni nobenih komentarjev.

Vaš komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z (*).